Vijčani Kompresori

Potrebna vam je pomoć?

Pozovite nas direktno na dati broj telefona ili pošaljite upit preko Kontakt stranice.

+381 64 12 84 041
Vijčani kompresori na direktni pogon

Kompresori na direktni pogon

Kada birate kompresor za vazduh, jedno od pitanja koje treba razmotriti je aplikacija. Za povremenu upotrebu Kompresori na direktni pogon će biti prikladni za većinu poslova. Svi kompresori sa direktnim pogonom imaju motor direktno priključen na pumpnu jedinicu i mogu biti podmazani i bez ulja. Kompresori za vazduh bez ulja vrlo su popularni za ljubitelje entuzijastičnog „uradi sam“, jer ovi kompresori imaju malo održavanje.

Kompresori su bučne mašine, i većina njih pravi buku od 80-95 decibela. Ova buka je neprijatna i štetna za zdravlje, i tipično podseća na buku motorcikla ili motorne testere. Oštećenje sluha se javlja posle 50tak minuta provedenih pored kompresora koji neprestano radi. U malim amaterskim radionicama, kompresor često radi samo par minuta, i nije štetan po sluh.

Kompresori na pogon na remen

Naš asortiman kompresora namenjen je zanatlijama i malim / srednjim industrijama, gde su kvalitet vazduha, izdržljivost i efikasnost osnovni zahtevi za svakodnevnu upotrebu. Dostupno na rezervoarima od 25 do 900 litara, sa vrednostima snage od 2 do 20 ks.

Kompresori iz ove serije imaju pogon na kaiš i prokjektovani su za kontinuirani rad u teškim uslovima, sa posebnim akcentom na smanjenje potrošnje energije, niske troškove održavanja i lako instaliranje i korišćenje.

Potreban vam je
novi kompresor? Serviser?

Pozovite nas!