Servis

Servis kompresora

Servis kompresora i prateće opreme

Naši serviseri su stručno opremljeni za kvalitetno, brzo i efikasno otklanjanje kvarova i defekata vezanih za kompresore i kompresorsku opremu. Servis, bilo preventivni ili havarijski, je nešto čemu pristupamo jako ozbiljno. Naša terenska servisna služba je uvek spremna da na Vaš zahtev interveniše u najkraćem mogućem roku.

Šta je kompresor?

Kompresor je uređaj uz čiju pomoć komprimujemo vazduh na određeni pritsak , koji se zatim koristi kao pogonska snaga za druge mašine. Glavna podela kompresora je u zavisnosti od kapaciteta rezervoara, pritiska koji oni daju i količinu vazduha koji mogu da isporuče potrošaču u jedinici vremena. Zaista imaju vrlo široku primenu u svim granama proizvodnje i zanatskih radova.

Servis i popravka

Vršimo servis i popravku klipnih uljnih i bezuljnih kompresora svih poznatih svetskih brendova. Posle stručnog i kvalitetno obavljenog servisa imaćete efikasan rad vašeg kompresora (kompresorskog sistema) i garanciju na kvalitet rada. Veće kvarove otklanjamo u servisnoj radionici u najkraćem vremenskom roku. Za vreme trajanja servisa možemo vam ponuditi zamensku jedinicu (kompresor) kako ne bi imali zastoja u svojoj proizvodnji.

Vozni park nam omogućava brzu intervenciju u vašoj lokaciji, na licu mesta.

Potreban vam je
novi kompresor? Serviser?

Pozovite nas!